Aanbevolen panden

speciaal voor u uitgezocht

Aanbevolen pand is aan het laden
Aanbevolen pand is aan het laden
Aanbevolen pand is aan het laden

Immo Cauwe In Knokke

een zee aan vastgoed

Immo Cauwe, het vastgoedkantoor met een zee aan vastgoed. Een team van gepassioneerde medewerkers, gespecialiseerd in verkoop, jaar- en vakantieverhuur en beheer van gebouwen, staat het hele jaar voor u klaar. Onze ambitie is dan ook te voldoen aan uw wensen en er u optimaal in te begeleiden.

Vanuit onze 6 kantoren gelegen in het Zoute, Knokke, Duinbergen, Heist en Zeebrugge staan wij graag tot uw dienst! Wenst u een aangename studio op de Lippenslaan te huren of toch liever de Kustlaan? Een vakantiewoning hartje Duinbergen? Een leuk appartement op de Rederskaai in Zeebrugge? Twijfel niet langer en kom genieten van de frisse zeelucht!

Bent u op zoek naar een schitterende investering op de Zeedijk? Of een landelijke woning in Ramskapelle als vast verblijf? Een luxueuze villa in het Zoute? Een charmant huisje in de Oosthoek? Een ruime villa te Westkapelle?

Contacteer ons, wij staan voor u klaar!

 

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.