Appartement Te huur € 2 650

Ebbestraat 10 Bus 52-53, Knokke-Zoute

Exclusief gemeubeld appartement te huur met zijdelings zeezicht

Residentie Claridge

Ontdek de weelde en het comfort van een leven aan de kust in dit prachtig gemeubeld appartement gelegen op de 5de verdieping van de prestigieuze residentie Claridge, in het hart van het begeerde Knokke-Zoute. Dit luxe appartement van maar liefst 145 vierkante meter biedt een adembenemend zijdelings zeezicht en is voorzien van alle moderne gemakken en elegantie die u verdient.
Appartement Kenmerken:
- Oppervlakte: 153 m²
- Zijdelings zeezicht
- 3 ruime slaapkamers
- 3 stijlvolle badkamers
- Volledig gemeubileerd met hoogwaardig interieur
- Prachtige lichtinval met grote ramen
- Volledig uitgeruste moderne keuken
- Ruime woon- en eetkamer met luxueuze afwerking
- Privéterras om te genieten van de zeebries
- Conciërge in het gebouw

Parkeergelegenheid: Het appartement wordt geleverd met een exclusieve garage staanplaats in de residentie inbegrepen in de prijs, waardoor u geniet van de grootste gemoedsrust voor uw voertuig. Voor degenen die extra ruimte nodig hebben voor een tweede voertuig, is er de mogelijkheid om een tweede staanplaats te huren in een naburige residentie.
 
Locatie: De Ebbestraat 10, Knokke-Zoute, is de thuisbasis van de meest exclusieve en gewilde adresjes aan de kust. U zult genieten van de nabijheid van chique boetieks, eersteklas restaurants en schilderachtige promenades langs het strand. Knokke-Zoute staat bekend om zijn rijke culturele scene en levendige evenementen, waardoor u altijd iets te ontdekken en te beleven heeft.

Waarom Residentie Claridge?
Als professioneel vastgoedkantoor zijn we trots om u dit weelderige appartement in Residentie Claridge te presenteren. Onze toewijding aan service en aandacht voor detail is ongeëvenaard. Uw comfort en tevredenheid staan bij ons centraal, en we zullen ervoor zorgen dat uw woondromen werkelijkheid worden. Conciërge aanwezig in het gebouw.

Onze expertise in Luxe Vastgoed, de uitgebreide kennis van de lokale markt en ons toegewijd en professioneel team zullen ervoor zorgen voor de volledige begeleiding door het hele huurproces. We streven constant naar klanttevredenheid en persoonlijke service.

Dit appartement wordt voorgesteld aan de gunstige prijs van 2.650 ,-EUR garagestaanplaats in de residentie inclusief!

Wacht niet langer op de kans om in dit exclusieve appartement te wonen. Neem vandaag nog contact op met ons professioneel vastgoedkantoor en laat ons u begeleiden naar uw droomwoning in Residentie Claridge op het nummer 050 61 23 73.

  • Referentie GA728
  • Aantal slaapkamer(s) 3
  • Aantal badkamer(s) 3
  • Aantal garage(s) 1
  • Grond opp. ca. 153 m²
  • Bewoonbare opp. ca. 145 m²
  • Bouwjaar 1980
  • EPC 103 kWh/m² epc_B
  • EPC ref.20230806-0002958820-RES1

Uw contactpersoon

Algemene info

G(ebouw)-score 0
P(erceel)-score 0
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
Zit u met een vraag?

Of wenst u extra informatie?

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Aanbevolen pand is aan het laden
Aanbevolen pand is aan het laden

Laat ons meezoeken

Vul uw wensen in zodat we weten wat u precies zoekt. Dan mailen we enkel wat interessant is voor u.

Registreer uw wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.