Appartement Te huur € 2 650

Zeewindstraat 2 Bus A7, Knokke-Zoute

Luxe aan zee: Prachtig appartement met hemels frontaal zeezicht

Betreed een wereld van exclusieve comfort en verfijning in dit weelderige appartement gelegen aan de prestigieuze Zeewindstraat 2, in de residentie "Le Globe". Gelegen op de zevende verdieping, biedt dit juweel van een woning een ongeëvenaarde levensstijl met een adembenemend frontaal zeezicht.

De indeling luidt als volgt:
Ruime living: Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht en een sfeer van rust in deze weelderige woonkamer, perfect om te ontspannen of te entertainen.
Halfopen keuken: De geïnstalleerde keuken, naast de woonkamer gelegen, uitgerust met de nodige voorzieningen.
2 Slaapkamers: Elke slaapkamer biedt een oase van rust en comfort, compleet met prachtige uitzichten en voldoende ruimte om te ontspannen na een lange dag.
2 Badkamers: De master suite beschikt over een eigen en-suite badkamer, terwijl een tweede badkamer zorgt voor het ultieme gemak voor bewoners en gasten, met een aanpalende douchekamer.

Als een bonus van luxe en gemak omvat deze ongerepte residentie een autostaanplaats in de residentie, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot uw voertuig inclusief in de prijs. Een kelder biedt extra opslagruimte.

Verlies uzelf in de verfijnde levensstijl die dit opmerkelijke appartement te bieden heeft, waar elk aspect is doordrenkt van elegantie en luxe. Ervaar het beste van het kustleven in een oase van rust en comfort, omarmd door het geluid van de golven en de frisse zeebries.

Mis deze zeldzame kans niet om te wonen in een stukje paradijs aan de kust. Neem vandaag nog contact met ons op voor een exclusieve bezichtiging en laat u betoveren door de ongeëvenaarde schoonheid van dit appartement. De hemel wacht op u.

Huurprijs: € 2.650 per maand (inclusief autostaanplaats in de residentie + syndickosten).

  • Referentie OGA713
  • Aantal slaapkamer(s) 2
  • Aantal badkamer(s) 2
  • Aantal garage(s) 1
  • Grond opp. ca. 115 m²
  • Bewoonbare opp. ca. 109 m²
  • Bouwjaar 1970
  • EPC 135 kWh/m² epc_B
  • EPC ref.0002750052-RES-2

Uw contactpersoon

Algemene info

G(ebouw)-score B
P(erceel)-score B
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
Zit u met een vraag?

Of wenst u extra informatie?

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Aanbevolen pand is aan het laden
Aanbevolen pand is aan het laden

Laat ons meezoeken

Vul uw wensen in zodat we weten wat u precies zoekt. Dan mailen we enkel wat interessant is voor u.

Registreer uw wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.