Handelspand Te koop prijs op aanvraag

Kustlaan 353-355, Knokke-Zoute

Residentie Ocean Drive: nieuwbouwproject met uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad, gelegen op Kustlaan - Het Zoute

Welkom bij Residentie Ocean Drive, waar we een weelderig appartement van uitzonderlijke allure aanbieden op de 1ste verdieping, met een royaal oppervlakte van 183 m² en ruime terrassen van in totaal 60 m². Gelegen aan de vooraanstaande Kustlaan - Het Zoute, in nauwe proximiteit tot de Zee- en Wandeldijk, straalt dit gloednieuwe project een ongeëvenaarde grandeur uit dankzij zijn verfijnde afwerking en luxueuze voorzieningen.

Dit weelderige appartement, doordrenkt met elegantie en verfijning, beschikt over een weldoordachte indeling, met 3 slaapkamers en 3 weelderige badkamers. Daarnaast omvat het een ruime berging voor extra gemak. De royale woonruimte bestaat uit een uitnodigende living, een vorstelijke eethoek en een comfortabele zithoek, allemaal doordrenkt met een sfeer van tijdloze elegantie. De keuken, een toonbeeld van moderne luxe, biedt een perfecte setting voor culinaire creaties en sociale bijeenkomsten.

Het appartement is ontworpen met oog voor detail en biedt een weergaloos niveau van comfort en privacy. Bovendien is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van vlot toegankelijke garagebox binnen de residentie.

De slaapkamers geven uit op een lichtrijk terras met tuin. 

Wij nodigen u graag uit om dit exclusieve project persoonlijk te ontdekken door een afspraak te maken op ons kantoor, gelegen aan de Zeedijk 819. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie en om uw interesse te tonen in deze unieke woonsensatie.
Referentie: P703.1BC 

  • Referentie P703.1BC
  • Aantal slaapkamer(s) 3
  • Aantal badkamer(s) 3
  • Grond opp. ca. 243 m²
  • Bewoonbare opp. ca. 183 m²
  • Bouwjaar 2024

Uw contactpersoon

Algemene info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Zit u met een vraag?

Of wenst u extra informatie?

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Aanbevolen pand is aan het laden
Aanbevolen pand is aan het laden

Laat ons meezoeken

Vul uw wensen in zodat we weten wat u precies zoekt. Dan mailen we enkel wat interessant is voor u.

Registreer uw wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.