AVONDRUST

Kerkstraat 39
8301 HEIST
Res. Avondrust. Zeer ruime nieuwbouwappartementen in het centrum van Heist. Gelijkvloers met zuidgericht tuintje. Appartementen en duplex met 2 slaapkamers, elk met badkamer, en groot zuidgericht terras.
100 % verkocht

BAHIA

Zeedijk 812-813
8300 HET ZOUTE
Nieuwbouwproject 'Bahia'. Prachtige mezzanine- en duplexappartementen in een nieuwbouwresidentie op de Zeedijk - Het Zoute, vlakbij Albertplein en de winkels van Kustlaan. Ruime woonkamers met prachtig en wijds zeezicht, open keuken met alle comfort. Appartementen en terrassen met subliem zeezicht en zon. Prijzen vanaf € 1.740.000,- . 2 vlot bereikbare gelijkvloerse verdiepingen vanaf € 750.000,- verkrijgbaar. Meer info op kantoor. Ref. P703
70 % verkocht

BEACH HOUSE

Zeedijk 30-31
8380 ZEEBRUGGE
Res. Beach House: Unieke villa residentie op de zeedijk van Zeebrugge met uniek zicht over strand, zee en polders!

DUINENBOS

Knokkestraat 152
8301 HEIST
Res. Duinenbos. Uiterst luxueuze woonappartementen met ver zicht over het park van Heist, op een zuchtje van de Zeedijk verwijderd. Deze appartementen met een gevelbreedte van 6.4m bestaan telkens uit een ruime leefruimte (min 30m²), volledig geïnstalleerd open keuken met aansluitende berging, 2 ruime slaapkamers met elk een aangrenzende bad- of douchekamer. Terras aan voor- en achterzijde van het gebouw. Kelder en fietsenberging aanwezig in het gebouw. Prijzen vanaf 375.000 euro. Ref.P201
83 % verkocht

HAMPTON II

Weststraat
8370 BLANKENBERGE
Zoekt u een vakantie appartement of eerder een ruim woonappartement? DIt nieuwbouwproject heeft voor ieder wat wils! Waan Uzelf in deze perfect gelegen nieuwbouwresidentie en geniet van de klassevolle uitstraling. Praktisch ingedeelde appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. 4 handelspanden op het gelijkvloers. Garages en/of kelders mogelijk!

LES VOILES

Zeedijk-Het Zoute 801
8300 HET ZOUTE
Res. Les Voiles. Laatste 2 appartementen te koop in deze prachtige nieuwbouwresidentie gelegen op Zeedijk-Het Zoute. Deze residentie heeft een hedendaagse architectuur, woonkamers met uiterst minimalistische profielen (Sky Frame). De appartementen worden afgewerkt met de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Dit appartement omvat een inkom met vestiaire en apart toilet. Woonkamer en open keuken, uitgevend op ruim terras, met uniek panoramisch zicht op zee. Twee slaapkamers, elk met eigen bad- of douchekamer. Berging, met mogelijkheid tot inrichting als bureauruimte. Zuidgericht terras. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in de residentie. EPB in opmaak. Ref. P705

MOMENTUM

Knokkestraat 36-44
8301 HEIST
Maak kennis met de nieuwste realisatie van Salt. Zoals steeds met hun kenmerkende zin voor moderne architectuur en piekfijne afwerking van zowel privatieve als gemeenschappelijke delen. Ruime (minimum 100m²) nieuwbouw-appartementen met 2 of 3 slaapkamers en terras. Zeer centraal gelegen, open zicht. Mogelijkheid tot aankoop garage in hetzelfde gebouw. Kom de plannen en het modelappartement ontdekken! Prijzen vanaf 425.000,- €.
68 % verkocht

NOORDZEE

Paul Van der Meerschenlaan3 3
8301 DUINBERGEN
Res. Noordzee biedt appartementen met zijdelings zeezicht, gelegen in een zijstraat van het Albertstrand. Deze kleinschalige residentie beschikt over zuid-west georiënteerde terrassen, samen met een unieke gevelbreedte van ruim 10 meter, zorgt dit voor natuurlijke lichtinval en een enorm ruimtelijk gevoel. Met oog voor detail en hedendaagse architectuur is deze residentie een topper in ons aanbod. Dankzij deze rustige maar tegelijk toch centrale ligging, zijn deze appartementen uitermate geschikt als investering voor 2e verblijf of hoofdverblijfplaats. De appartementen kan u laten afwerken naar eigen smaak of wens volgens het lastenboek, wat ongeziene mogelijkheden met zich meebrengt. Ontdek de plannen en uitstekende ligging bij ons op kantoor en laat u overtuigen door een waaier aan troeven van residentie Noordzee!

SEAVEN

Zeedijk 141
8301 HEIST
Zeer ruime, van Noord naar Zuid doorlopende nieuwbouw appartementen, rechtstreeks op de zeedijk te Heist. 5 type-appartementen van 108m², 7m breed, 2 ruime slaapkamers elk met badkamer. Zeer uitzonderlijk mezzanine-appartement en duplex-appartement met 3 slaapkamers en solarium .Bijna alle types met 2 terrassen, waarvan 1 zuidgericht.
90 % verkocht

SIDEVIEW

Louis Parentstraat 8
8301 HEIST
Nieuwbouwappartementen vlakbij de Zeedijk te Heist, kant Duinbergen, Zijdelings zeezicht. type-appartementen met 2 slaapkamers, badkamer, aparte douche en terras. Duplex met 2 slaapkamers en terrassen.

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons aanbod. Klik hier.